Tiivistunnelmaista stripteasea Tampereella

Yhteystiedot ja aukioloajat

Erotic Club Big Tits tarjoaa stripteasea Tampereen Satakunnankadulla. Erikoisuutemme on lämmin tunnelma ja lähellä olevat showt. Myös yksityistilaisuudet onnistuvat. Olemme avoinna joka viikonpäivä.

 

Onko sinulla kysyttävää ohjelmastamme? Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tavoitat meidät helposti esimerkiksi sähköpostitse.

Monipuolista ohjelmaa

Tarjoamme monipuolisen ja viihdyttävän ohjelmiston, johon kuuluvat:

  • stripteaseshowt

  • erikoiset showt: sairaanhoitaja, poliisi, koulutyttö

  • privateshowt

  • Lady Domina

  • kumi-/mustat saappaat -showt

  • toiveiden showt: vauva, mies naistenvaatteissa, vessanpönttö jne.

  • kultainen suihku -showt.

Tarjoamme myös unohtumattoman, silmiä hivelevän SuihkuShown! Tätä et löydä muualta! Lady Domina on paikalla joka päivä. Tervetuloa nauttimaan!

Tutustu hinnastoon

Yksityistilaisuudet toiveidesi mukaan

Järjestämme myös yksityistilaisuudet toiveidesi mukaan. Räätälöimme sopivat esitykset esimerkiksi synttäri- ja polttariseurueille. 

 

Halutessasi opetamme eroottisen tanssin saloja: yksityiskurssit onnistuvat sekä miehille että naisille! Voit ostaa eroottisen tanssin opetuksen (30 minuuttia) itsellesi tai vaikka lahjaksi. Opetuksen jälkeen voi esiintyä joko baarisalissa tai privahuoneessa esimerkiksi poikaystävälle.

 

Kerromme mielellämme lisää! Ota yhteyttä, niin järjestetään unohtumattomia elämyksiä!

Yhteystiedot

Viihtyisät tilat rentoutumiseen

Eroottisen ravintolamme erikoisuutena on lämmin tunnelma ja lähellä esitettävät stripteaseshowt. Ravintolassamme sinun ei tarvitse ponnistella nähdäksesi lavalle!

 

Voit seurata esitystä isolta lavalta, nauttia illasta kaunotar pöydässäsi tai tilata yksityisesityksen privaattipuolelle. 

 

Meille olet aina tervetullut sellaisena kuin olet. Voit pukeutua mieleiseesi vaatetukseen, esimerkiksi naisten vaatteisiin. Meillä viihtyvät kaikki!

Laaja valikoima virvokkeita

Ravintolallamme on anniskeluoikeudet. Meiltä löytyy runsas valikoima mietoja ja vahvoja alkoholijuomia, kuten oluita, siidereitä, viinejä ja drinkkejä, sekä alkoholittomia vaihtoehtoja.

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha